Srijeda, 25 Ožujak 2020 09:08

Priopćenje za javnost i medije

Logo1

 

Trenutne mjere na snazi u Općoj bolnici Gospić

 

 

 

Sukladno odlukama i preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite RH, Ministarstva zdravstva i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u svrhu prevencije širenja COVID-19 u Općoj bolnici Gospić, trenutno su (do opoziva), na snazi sljedeće mjere:

  • zabranjene su posjete pacijentima na svim Odjelima;
  • svi sporedni ulazi u bolnicu su zatvoreni, na glavnom ulazu u bolnički krug obavlja se provjera svih posjetitelja;
  • obustavljeni su službeni posjeti za sve predstavnike dobavljača i zabranjeni su nenajavljeni dolasci;
  • ograničeno je kretanje za sve zaposlenike, provodi se nadzor kretanja na ulazima i izlazima svih Odjela;

Molimo sve pacijente da odgode svaki dolazak u OB Gospić koji nije povezan s neodgodivom medicinskom intervencijom te da poštuju upute dobivene na samom ulazu.

Molimo sve djelatnike da izbjegavaju nepotrebne socijalne kontakte, sva razmjena informacija i službena komunikacija, korištenje usluga nezdravstvenih Službi i Odjela obavljat će se do daljnjega telefonom odnosno elektroničkom poštom, ispred ulaza uprave, te ureda ravnatelja nalazi se poštanski sandučići (svu potrebnu dokumentaciju u pisanom obliku i molimo odložiti u navedeno).

Opća bolnica Gospić demantira sve neslužbene informacije koje kruže putem poruka i društvenih mreža, te molimo da se ne dijele lažne i neprovjerene informacije s ciljem širenja panike.

Sve građane pozivamo na društveno odgovorno ponašanje, molimo da se prate informacije i upute koje objavljuje Stožer civilne zaštite RH kao i Stožer civilne zaštite Ličko-Senjske županije.

Sve informacije vezano uz COVID-19 možete dobiti na web stranici koronavirus.hr i telefonskom broju 113 koji je u funkciji svaki dan od 7 do 22 sata.

U nadi da će ovo razdoblje što kraće trajati, s vjerom u budućnost i solidarnost naših ljudi potrebno je učinit sve da bi se spriječilo širenje virusa, zahvaljujemo vam na razumijevanju.

Budite odgovorni i ostanite doma!

Najnovije objave

Usluge tjelesne zaštite

05 Svi 2022 108 hits

Ortopedski implatanti

05 Svi 2022 109 hits

Reagensi za hematološki analizator

22 Travanj 2022 151 hits
Opća Bolnica Gospić